Herääminen

Runoilija Viallinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

perushöhlä
 

Leijonan kyynel vierähti poskellesi
Silmäkulmastasi katsoit minuun sudensilmilläsi
Suljin sinut syliini
Vaikka tiesin että tahdot vain tuskaani
Sitten heräsin
Huokaisin helpottuneena
Kyyneleesi olivatkin vain painajaista
Sinä olitkin vain painajaista
Kääriydyin yön hiljaisuuteen hymyillen onnellisena

Selite: 
Osaatko sinä olla onnellinen yksin?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot