Elämäsi polulla

Runoilija Viallinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

perushöhlä
 

murheen taakkaasi tahtoisin kantaa
sinutkin käsivarsillani
pimeytesi painon jakaa
päiväsi parantaa valollani

tähtenä öistä polkuasi vartioiden
kuiskauksena puiden havinassa
askelta jalkojesi ohjaten
maailmassa niin avarassa

Selite: 
Omistettu Johannalle...
Kategoria: 
 

Kommentit

:) Kaunis on ajatuksesi,niin kuin myös tämä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot