mw3

Runoilija Maddy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

How good it can be?
 

hyvä häilyväinen poika,
tahtoisin olla sinun
rakkaustarinasi

prioriteettijärjestyksen
ensimmäinen
ennen pleikkaria ja codia
ja niitä muita tyttöjä
tai parempia kavereita

tyttö tunnoton, itselleni uskoton

sillä

ehdin jo unohtaa
miten sydämelle kerrotaan
ettei nyt kannata rakastaa

laura närhi, pmmp ja
scandinavian music group
korjatkaa mun sydän
jos se hajoaa

Selite: 
tämmöstä. luonnos, mutta menkööt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Maddy Nimetön 10.8.2009 0 Runo
Maddy Nimetön 24.8.2009 0 Runo
Maddy Nimetön 31.1.2010 2 Runo
Maddy lastentarhalaiset 19.12.2010 0 Runo
Maddy Nimetön 19.12.2010 0 Runo
Maddy Nimetön 26.5.2011 0 Runo
Maddy codisti 13.6.2011 0 Runo
Maddy Nimetön 13.6.2011 0 Runo
Maddy mw3 8.11.2011 0 Runo
Maddy Nimetön 27.5.2013 0 Runo