Kulkisitko rinnallain?

Runoilija axwil

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2007
Viimeksi paikalla: 11.11.2017 0:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huudan kilpaa tuulen ja myrskyn kanssa.Toisinaan hymyilen kilpaa auringon kanssa..Etsien omaa itseäni takaisin.. Ja kävipäs niin hassusti että taisimpa löyteekkin ;)
 

Tahtoisin niin
tehdä kujan kynttilöistä
lumisille portaille
jotka johtavat rantaan järven jäätyneen.

Kävellä kanssa sinun
rakkaani
nuo portaat alas
hämyssä illan
kynttilöiden kajossa

polvistua jäälle
kuiskata,

Kulkisitko rinnallain
loppu elämäni
vaimonain..

Selite: 
Niin suuri kysymys...Jos sen vain uskaltaisi kysyä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Osasit ihanasti valita tavan, jolla kosit rakastasi ;D Kaunis näkymä jää mieleeni ja kiitän runostasi ;=) Onnea!

aaawesome

Romanttinen, hellä runo, ihanaa! Näitä lisää :)

Ihana, aivan upea runo! Erityisesti ensimmäinen ja viimeinen säkeistö, ihanaa tekstiä..!

Jos nuin ihanan romanttisesti olet kosinut,niin uskon että olet jo ukkomies :)

Tuo olisi ikimuistoinen kosinta. Kauniisti tuot runossasi tuon tunnelman esiin.
Kiitos runostasi!

Aijaijai miten tämä runosi ruokkiikaan romantiikannälkää. Todella kaunis suunnitelma, vau. Varmasti toimii :)

Oih... Romanttista.

Ihana ajatus runossasi. Tuon kun toteutat, niin hän ei voi vastata kuin myöntävästi.

*huokaus*

Uskaltamatta ei mitään saa, kysyminen siis kyllä kannattaa.
Runossasi on niin kaunis prinsessa unelma, että ihme ja kumma, jos voi kukaan tuollaisesta kieltäytyä ;D

Kuka voisi vastustaa tällaista romantiikkaa!

Ihana runo:)

Rakkaus asuu runossasi, sanoissa näissä.
Aivan ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot