Ei silloin kirjoiteta

Runoilija Nille

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin osa runoista vielä laatikon pohjalta kaivettuja...
 

Ei käsi kädessä voi kirjoittaa,

runot syntyvät,
kun kädet eivät enää kohtaa.

Kädet jäävät kirjoittamiselle.

Selite: 
Älkää edes kysykö, jotain kummallista taas heräsi päässä ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo! ja noinhan se menee.

Herättää mietteitä.
Onkohan noin...
Mielenkiintoinen.

Suosikkeihin meni tämä, lyhyt ja ytimekäs! Wau! Ihana :>

 

Käyttäjän kaikki runot