Ero...

Runoilija The Demon

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.10.2013
Viimeksi paikalla: 26.4.2016 17:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ansaitse, En tunne, En halua, En pyydä...
 

Ero on tuskallinen jos todella rakastaa.
Minä todella rakastin, rakastin liikaa.
Haluan sinut takaisin mutta,
En halua satuttaa pientä sydäntäsi enempää..

Selite: 
Ero...
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia!!

 

Käyttäjän kaikki runot