Sunnuntai-ilta

Runoilija Tuutsi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kassi pitäisi pakata,
aamulla herättävä aikaisin.
Nokka kohti suihkua,
Sitten vielä viimeiset teot.
Olisipa ainainen yö ja saisi nukkua
Ei tarvitsi herätä harmaaseen arkeen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

samoja tunteita on tässä hienossa runossa. Upea!

samoja tunteita on tässä hienossa runossa. Upea!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Tuutsi Näkymätön 9.4.2009 6 Runo
Tuutsi Sunnuntai-ilta 10.4.2011 2 Runo
Tuutsi Suicide 17.5.2009 1 Runo
Tuutsi Kaunis kuolema 26.11.2010 0 Runo
Tuutsi Sanat 2.8.2009 0 Runo
Tuutsi Hetki 10.4.2009 0 Runo
Tuutsi Me 26.4.2009 0 Runo