Suolainen

Runoilija jpajamaen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hedelmäinen viini,
elämän puolapuut,
aarnimetsän velkakierre,
suolainen tuuli maustettu viestillä isien,
silmiä kirvellen toksiini pisarat
huutonaurua, tv-mainoksia
voi kyynel.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kyynel!
Luin runosi, on Sinulla omanlainen tyyli, ote.
Jatka hyvä mies!
Se, että sanat soljuu on elämän ehto.
Tästä pidin eniten, siksi tähän puumerkki.
Niin, tämä runo - varsinkin lopetus - on nykyihmisen "elonkaari".

 

Käyttäjän kaikki runot