Menolippu

Runoilija sydamenipelinappulana

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sain vihdoin koottua kaiken taas kasaan,
ostin mahdollisuuden, riskin
ja laitoin kaiken peliin,
nousin kyytiin,
odotin päiviä, kuukausia, vuosia sitä oikeaa,
nyt uskallan jäädä pois kyydistä, JES, vihdoin perillä. Ei.
Odotin turhaan,
ei siellä asemalla ollutkaan ketään.

Aloitan alusta,
kerään taas palaset yhdeksi,
nousen kyytiin, jos olen valmis,
ja jos edes uskallan taas uudestaan laittaa sydämeni peliin.

Selite: 
Semmosta tuppaa sattumaan...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot