Nimetön

Runoilija rikki83

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..
 

Kuin tähdenlento iskit suoraan sydmeeni, vauhdilla ja varoittamatta. Vain vilkaisu silmiisi, enkä enää mielestäni sua saa. Rakkauden hyökyaallolla ratsastimme kohti ilojen satamaa. Kostean tuulen kastamat hiukset kasvoillasi, katsoit syvälle silmiini, suloinen hymy kasvoillasi käteeni tartuit ja minut rakkauden aaltoihin mukanasi veit.

Tunnen kosketuksesi, kuulen naurusi, tuoksusi niin huumaava, kaikki eleesi, liikkeesi pääni sekoittaa.

Veit sydämeni, järkeni. Ne hetket elin vain sinua varten. Kului vuosi, kului toinen, rakkauteni sinuun syveni syvenemistään. Jokainen aamu jonka viereltäsi herään, sinun uniset kasvot, sotkuinen tukka, lempeä hymy ja utuinen katse sulattaa sydämeni. Enkait voisi olla onnellisempi, enkait muuta elämältä toivoisi, kuin sinut.

Tunnen kosketuksesi, kuulen naurusi, tuoksusi niin huumaava, kaikki eleesi, liikkeesi pääni sekoittaa.

Viimeinen sinetti rakkaudelle, häät vuosisadan suurimmat. Alttarilla seison odottaen, viimein aukeaa ovet, vaan eteisessä virkavalta ja appi silmät kyynelissä. Kuin syydäntäni rinnasta ulos revittäis, iskee kipu sisimpään. Kirkon edessä kuski humalainen päätti matkan morsiammen jumalaisen.

muistan kosketuksesi, muistan naurusi, tuoksusi niin huumaavan, kaikki eleesi, liikkeesi. Kyyneleet poskilleni vierii.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
rikki83 Sinulle 12.4.2012 1 Runo
rikki83 Nimetön 5.4.2014 0 Runo
rikki83 Nimetön 5.4.2014 0 Runo
rikki83 Nimetön 5.4.2014 0 Runo
rikki83 Nimetön 5.4.2014 0 Runo
rikki83 Angel 12.4.2012 0 Runo
rikki83 Nimetön 12.4.2012 0 Runo
rikki83 Nimetön 5.4.2014 0 Runo
rikki83 Hyvästi 12.4.2012 0 Runo
rikki83 Nimetön 5.4.2014 0 Runo