toteamus

Runoilija Pandora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aika hoitaa haavat
Mutta arpi niistä jää

Selite: 
ei tämä mikään runo ole, toteamus vain.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, niin totta! hieno oivallus

Näin on. Ihan totta turiset.

tuon kommenttisi voisi lisätä itse runoon,niin mielestäni toimisi paremmin.

näinhän se on.

ja totta on.

tää on niin totta!

Niinhän se on.

Totista totta :)

Aivan totta, aivan totta. :)

Hyvä runo ja toteamus on totta.

Jep. Aika hoitaa, ellei haavoja revitä auki uudestaan. Mutta aika se hoitaa parhaiten. Ja tämä toteamus on vaan niin totta.

totta. ja arpia on vaikea unohtaa..
*synttärihali*

 

Käyttäjän kaikki runot