veli

Runoilija Pandora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Veli kulta
Olet armeijassa
Jo puoli vuotta olet siellä ollut
Puhut aina kuinka inhottavaa siellä on

Kun tulet lomille, minulla on tietenkin omat menoni
Mutta silti olisin valmis järjestämään aikaa meille
Miksi et tee kanssani mitään

Minulla on niin ikävä sinua
Ja niitä sinun egoilujasi
Ego on suurempi kuin poika itse

Muistatko kun minä olin pieni?
Suojelit minua kaikelta
Enää et sitä tee.
Otit minut mukaan joka paikkaan
Tunsin olevani tärkeä
Nyt saan vain kuulla kuinka olen mennyt pilalle
Tiedän, sinä et ole tehnyt koskaan mitään mikä olisi pahoittanut vanhempiemme mielen
Et ole rikkonut sääntöjä
Minä liiaksikin
En voi sille mitään
Se vain olen minä
Aina tempperamenttinen ja omapäinen
Pidän itsestäni huolen ja teen mitä lystään

Oikeastaan olemme kuin päivä ja yö
Mutta niin sen kuuluukin olla
En varmasti tuntisi näin suurta läheisyyttä jos emme olisi

Haluan vain että välität
Varmasti välitätkin mutta et tiedä kuinka hyvälle tuntuisi jos sanoisit sen
Edes kerran

Selite: 
minun omalle veikalle <3
Kategoria: 
 

Kommentit

niin surullinen ja toiveekas olo tuli lukiessani sun runoasi.
Toivottavasti sun veli lukee tämän runosi joskus kun hänellä aikaa, niin hieno tämä oli että voisi yrittää tavoittaa kuuta taivaalta...
itselläni ei ole ollut tämmöistä tilaisuuta, minulla ei ole veljeä joka kanssa olisin voinut tehdä jotain. Se oli joskus mun toive, mutta sinulla on veli jota rakastat. Pidä hänestä kiinni!

ih. ih. ihana

minun veli lähtee armeijaan tässä kymmenes päivä, ja olen muka niin iloinen ettei tarvitse häntä katsella...

voivoi.

ego on suurempi kuin poika itse:D hah tuttua.

 

Käyttäjän kaikki runot