Nimetön

Runoilija Pandora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen sinua
Jäänsiniset silmät loistavat ystävällisyyttään
Voi kumpa saisin käpertyä kainaloosi
Heti olisin turvassa
Pelkään
Että asiat, se kauheus
Joka minulle on tehty pelottaa myäs sinua
Olenko nyt jotenkin viallinen?
En itsekkään tiedä
Sen tiedän että sinuunkin koskee
Tekijä oli entinen ystäväsi
Vain sinä voit nostaa minut ylös
Vain sinä saat minut hengittämään
Hyvä kysymys onkin:
Kuinka saan sinut näkemään sen?

Selite: 
niin... tässä puhun myös edellisestä runostani.
Kategoria: 
 

Kommentit

luulen ymmärtäväni mistä puhut, koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot