Elämän vaikeus

Runoilija Pandora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka kuinka rakastaa
Ei aina saa sitä mitä haluaa
Aina joku satuttaa

Kuinka pieni ihminen voi jaksaa
Tätä armotonta maailmaa

Kyyneleet valuvat poskilla ennen kuin nukahtaa
Toivoo että yö murheet pois tuudittaa

Selite: 
Tässä semmonen 5min rustaus :>
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi kuinka kauniita ovat runosi, jatka ihmeessä samaan malliin :> Ja hyvää syntymäpäivää tässä samalla toivottelen. :)

Pienessä hetkessä voi saada ihmeitä aikaan kuten tämän runon :)
Haikea ja koskettava sekä samalla niin kaunis ja herkkä :)

Tämä meni kyllä suosikkeihin. Ehkä tässä on jotain tavallista, mutta yksinkertaisen kaunista. Olet saanut puettua sanoiksi tuntemuksia, jotka ovat osuneet myös omalle kohdalleni.

Ei se tuudita. Heräät silmät kosteina, suru puserossa ja tahdot lopettaa tämän. Et pysty, sillä olet niin in lööv. :D Ihana, oma elämäni! pidän, vaikka aihe onkin 'tavallinen' Se iskee! :)

todella kaunis ja kuvaa mun tunteita täydellisesti!suosikkeihin varmasti!
hyvää joulua!

Runosi kuulostaa niin omakohtaiselta.Tekee mieli lohduttaa.

kaunis ja koskettava!

 

Käyttäjän kaikki runot