13. perjantai

Runoilija Pandora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tule enää nukkumaan yhtäkään yötä hyvin
Olen kokenut jotain sellaista mitä en haluaisi kenenkään joutuvan kokemaan
Kuinka ihminen voi turmella toisen sisimmän ajattelematta sitä
Ympärilleni on kasvanut muuri
Jota kenenkään on vaikea murtaa
En enää uskalla
Hän on samassa kaveriporukassa
Näen hänet väkisin viikottain
Aina kun kohtaan sen ihmisen
Paniikki valtaa minut
Haluaisin juosta karkuun niin kovaa kun vain pystyn
Toivon että minua suojellaan
Toipuminen kestää kauan
Luultavasti koko elämäni
Ja samaan aikaan kadotan sisimpäni
Vihaan tätä koko sydämestäni
Nyt on kulunut kuukausi
Tuska vain kasvaa
On vain pakko jaksaa.

Selite: 
tässä tarina raiskauksen uhrin tunteista.
Kategoria: 
 

Kommentit

*haluaa ottaa sisarelliseen syliin kaikki nämä uhrit...* *kyyneleissä lähettää eheyttävää voimaa*

voittakoon Valo, tulevaisuuden. menneisyyden kipeän tuskan.

hetken pimeyden.. antakoon voimaa päivästä päivään, yöstä yöhön.

uudistakoon ja parantakoon särkyneen ehjäksi jälleen.

kirkastakoon sielusi Valon uuteen Elämään. auttakoon unohtamaan menneen..

 

Käyttäjän kaikki runot