Pettymys

Runoilija Pandora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huulesi omiani vasten
Kätesi ympärilläni
Minun on pakko nähdä unta.
Ei tämä voi olla todellista.
Mutta totta se oli
Pitkästäaikaa onnen aalto kulki lävitseni
Nyt onnesta ei ole puhettakaan
Kuinka yksi viesti voi muuttaa kaiken
"unohdetaan koko juttu ja ollaan vain kavereita?"
Siinä se oli
Tipuin taas alas
Kuinka pitkään kestää sirpaleiden yhteen liimaaminen?
En tiedä
Sen kuitenkin tiedän, että kaikki on taas sirpaleina
En vain millään jaksaisi kasata niitä taas yhteen
Haluan sanoa sinulle vielä pari asiaa:
En tule koskaan unohtamaan sinua
Pysyt aina sydämessäni

Selite: 
taas. ei mikään paras runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikkojen kautta avautui paljon enemmän.. Tämä eritoten kosketti.. tuo sirpaleiden liimaaminen niin tuttua.. samaa aihetta ensimmäisessä runossani..

Mä tykkäsin tästä!!
Tuli vaan omat kokemukset mieleen ://
Jos osaiski ne pukee sanoiks. xP

 

Käyttäjän kaikki runot