Nuori Ja holtiton

Runoilija b75148ca16b6a3043f80c82be7bea7a8

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004
Viimeksi paikalla: 19.2.2019 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

SÄ TAIDAT OLLA TÄHÄ LEIKKII LIIAN TASOKAS JA MUUTENKI EI VAA PYSTY LIIA HAPOKASTA
 

syntyestä lähtien oon ollu jo hullu, ei voi sanoo et ois poika isäänsä tullu
faijast ei oo hajuukaa , tiedä yhtää missä kulkeekaa
en oo kuullu siitä sanaakaa, en nähny yhtää kuvaakaa.
Mulle vieras ihminen , mut pirun tuttu aihe.
koitan olla inhimillinen mut on menos vaikee vaihe.
koitan vielki koittaa unohtaa, en haluu menneisyyttä kohtaa
mul on niin paljon patoutumii kaikkee sitä kohtaa
että oikeesti antakaa mun pliis jo se unohtaa

"Mä rakastan oikeesti mun kaikkii vihaajii
ja tuntemattomat jotka tarttuu mun hihaa kii
en jaksas aina olla pahal naamal
kuristajan sanoin hymy v******a tuntemattoman naamal"

En jaksa käsittää miks ihmees mua vihaatte
haluisitteks olla ku mä vai mitä teki kelaatte
Ei mun elämä oo niin pirun hohdokasta
en omista autoo, ja kuteet haen iha normi kaupasta
en käytä kaulakoruja enkä elvistele tyylillä
en oo aina kännis aukomassa päätäni kylillä
vaik kuinka vihaatte ei tarvi kulkee eri teitä,
tää on viesti vihaajille mä rakastan teitä .

"mä rakastan oikeesti mun kaikkii vihaajii
ja tuntemattomat jotka tarttuu mun hihaa kii
en jaksas aina olla pahal naamal
ei tarvi aina tulla utelee ku ollaa radal"

Mun mieliala vaihtelee ihan vähän väliä
joskus mieli tekee juhlii joskus kelaa mitä väliä
vihaajien ansiost oon jällee menos koppii
voi neki kusipäät meitsist jotai uutta oppii
ja ei iha teijän mieliks en tuu pysyvästi takas
oli nyt vaa pakko biisin kautta iskee takas
teijän jykäilyä kuunnellu jo iha tarpeeks
ehkä jokupäivä teki saatte multa anteeks………-

Selite: 
Love to hate me / hate to love me ja ylläri että päästiin sensuroimaan tätäkin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos Vihaajat Että Ootte Olemassa!

Tuttuu tekstii, itelläkää ei oo faija-asiat ollu ikin kondikses. Täs on paljon hyvii juttui, ois kiinnostavaa kuulla tää biisin muodossa. Tuo laini "kuristajan sanoin hymy vituttaa tuntemattoman naamal" muistuttaa mua miks oon pitäny sua aina esikuvana, ihan törkeen hyvin sanottu. Kosmeettisesti nää sun biisit on aika raakaa tekstiä mut se sisältö on. Se vaan on. Ja kolahtaa kovaa. Ässä.

Se tulee biisinä :) tai siis tää

 

Käyttäjän kaikki runot