Kieletön

Runoilija LauraIrina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Omia polkuja
on vaikea kulkea
jos niiden poikki
roikkuva kuolavana
johtaa aivan
toiseen suuntaan.

Oi vauva
suo minun olla
ikuinen orjasi
anna täyttää kohtuuton tarpeeni
olla tärkeä
suudellen konttausjälkiäsi.

En jaksa haaveilla
tutkinnoista
diplomaatin urasta
oman tilan ottamisesta
hiuksista jotka loistavat
pehmeinä miesten silmiin..

tahdon
muussata porkkanaa
sivellä ihoasi
hukkua maailman syvimpien silmien
kirkkaisiin suolampiin
laulaa
loputtomasti

ättättättättättättää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka herkkä tunne ja pyyteetön rakkaus kohdistuu, runon minältä, kuolaavaan pikkuiseen.
Kyllä tuo rakkaus on tärkeä asia ja etenkin noin aitona ja rehellisenä.

oodi lapsille?
Vai liekö kauhukertomus, varoituksen sanat?
Viihdyttävä, ajatuksia herättävä runo
Hieno!

Hieno runo aiheesta, johon ainakaan minä en ole törmännyt usein. Hyvä näkökulma, avaa sinänsä tuttuja asioita uudestaan.

Tykkäsin kovasti!

Hellyttävä runo vauvaperheen arjesta.

Hieno runo ja loppu varsinkin saa hymyn huulille:-)))

Ihana! Upea, uniikki runo äidinrakkaudesta.

tämän tekstin jonkinlainen ironia tarttuu ainakin minuun. tai en tiedä onko tässä ironiaa vai onko se vain minun mielessäni. kaiken kaikkiaan puhutteleva ja hieno runo.

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot