Unohtumaton

Runoilija Kolibri

Muistatko
ne aamuyön pitkät tunnit

Hikesi ihollani
kuin löylyn pehmeä sihahdus kiukaalla

Tahmeat lanteet
kehosi lämmin paino
halu olla lähellä

Minä muistan 
suudelmiesi maussa
valvotun yön

Matalan hyrinäsi
kuin tiikerin kehräys

Halun 
kosteassa katseessasi

Painaisitko vielä
poskesi kylkeäni vasten

Palaisit kanssani
niihin hetkiin

Antaisit sen kestää
läpi elämän
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti haaveesi toteutuvat, ainakin osittain, elämä on ihanaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot