Tuuleen kadonnut

Runoilija Kolibri

Miksi helvetissä päivät
jolloin mistään ei saa otetta
tarraavat kiinni voimakkaimmin

Ohuin sormin poskiluihin
Kulmahampailla sisäreiteen

Miksi kysymykset, joihin ei löydy vastausta
paiskataan päin kasvoja
moukarina saippuakuplien seasta
sorsan sulkana kiväärin piipusta

Ammut lähtölaukauksen ja naurat
kun juoksen henkeni edestä samaa kierrosta 
yhä uudestaan 

tajuamatta
ettei kiinni voi saada sellaista
mikä ei koskaan käsissä ollutkaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, tosiaankaan kiinni ei voi saada olematonta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot