Perhoset jotka muuttavat luoksesi

Runoilija Kolibri

Siinä on jotakin
lämpimässä tuulenvireessä
joka puhaltaa rintani läpi
kun katsot minuun
pehmeästi

Sanoja ei tarvita
mutta niitä annetaan
kuin lahjoja
hetkissä
jotka jäävät ajan ulkopuolelle

Ota minut syliisi
koskematta
suutele olemalla läsnä
rakastamalla
hiljaa hyväksyen

Kylmyyden keskellä löytyy kesä
kämmeneltäsi
valo
joka seuraa käsiesi liikkeitä
perhoset
jotka muuttavat luoksesi
kauneimmiltakin niityiltä
saadakseen siipiensä alle
edes osan 
sydämesi nosteesta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kylmyydestä löytyy paljon hyvää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot