Ojenna minulle omena

Runoilija Kolibri

Ojenna minulle omena
kuminauha
ja ritsa

Nosta leuka ylös
Sulje silmät

Sinä saatana
veit minulta kaiken
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oijoi, kylläpä on katkeraa, toivottavasti ajan myötä menee ohi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot