Ilmaa hyväilevä huuto

Runoilija Kolibri

Sinne sinä sen laskit
lämpimän kämmenesi ristiluulleni
kapeat sormesi selkälihaksilleni

Rusahdus, kuin moukarista
Lanteiden laulu
Huuto, joka hyväilee ilmaa

Elämisen paino feenikslintuna sylissä
kauppatorin kiintiöpuluna jalkojen juuressa

Suutele syvään, jos sanot hyvästi
tai revi minut riekaleina mukaasi
maton kuteiksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui! Ehkä nyt ei sentään ihan matonkuteeksi kuitenkaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot