Alaston valo

Runoilija Kolibri

Katseessasi 
annat minulle
auringon
nälkäisen liekin
palovamman

Hymyssäsi
mahdollisuuden
uskollisuuden
uskottomuuden

Miten tästä tulisi jatkaa
kun hetkessä on kaikki
ja samalla ei sitäkään

Kun sydän on 
rakkaudesta riekaleina
ja toisaalta
ei saisi tuntea mitään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sydän on rikki, toivottavasti korjaantuu ajan myötä <3
Upea ja voimakas runo, kuitenkin haavoittuva samaan aikaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot