Tunteet

Runoilija Mooses

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäisyys, se iskii syvälle
se iskee sydämeen
sydän sylkee verta
ja tahti katoaa
hiljaa
häilyy pois

Pitkät hiukset
raskasta musiikkia
mutta silti
löytyy tunteet
piilotettuna
rauta maskin taakse

missä lääke
kuinka unohtaa
taivas, sekunnissa
muuttuu helvetiksi

Tunnen kipua
vaikka en sitä näytä
rakastan sinua
mutta pärjäät ilman minua...
paljon paremmin...
joten piiloudun...
esitän...
sisäisesti...
kidun...

Ikuisesti..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot