Lupaus

Runoilija Mooses

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päähän sattuu,
silmäkulma auki
hyvä olo
henkinen vaihtunut fyysiseen
kipu

vihaat minua
vihaan itseäni
vihaan maailmaa
rakastan ystäviäni
jotka pitävät minusta huolen
kun jälleen ikävöin sinua

en taas tiedä mitä tehdä
en tahtoisi jatkaa
mutta jatkan matkaa
elämän loppuun
kunnes makaan arkussa
yksin
niinkuin se on tarkoitettu

Jokainen naula
hitaasti painautuu
tammiseen arkkuun
joka elämäämme kuvaa
lopulta sulkeutuu
kokonaan
jäämme yksin

hyvästelemme rakkaamme
jälleen kerran
haluan hyvästellä itseni
mutta en voi
pakko on jatkaa
se on lupaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä saa miettimään. Luomaan uuden runon, jatkamaan... "En tahtoisi jatkaa..., Kokonaan jäämme yksin..., Pakko on jatkaa/se on lupaus" Sanoisinkin, että kaikessa monimuotoisuudessaan se onkin oikeus, elää OMA elämämme... Hieno runo, pidän kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot