Kuori

Runoilija Mooses

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuotaa verta
syrän miehen
tuhottu kilpi
jonka taakse piiloutuu
itkevä mies
rakkauteen koukuttunut
tarvii annoksensa
vieroitus oireita
kullasta

hoitoon joutuu
mieli sekava
lääke ei auta
kunhan siirtää tuhoa
oireet näkyvät
vaikka ne piilotan
ketkä minut tuntevat
kuoreni taakse näkevät

satuttaa minua
vihaa minua
haukkuu minua
nainen
jota ennen sanoin kullaksein
jolle annoin mun syrämein

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot