Rakkaudella -entinen

Runoilija Mooses

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävöin niitä aikoja,
kun vielä sain kutsua sinua kullaksi
nyt jos lausun nimesi,
satutan vain itseäni
luulin kivun katoavan,
mutta pahenee se edelleen
tahdoin olla kanssasi,
mennä vielä pitkälle

Tahdoin kihlata sinut,
saada sut omakseni
varmasti
elämäni rakkaudeksi
mutta silti asiat meni näin
molemmat, eriteille jäi

Auto kaahaa,
saanko jäädä alle
kun ei missään tilaa,
ole minun sanalle
tuntuu, että kaikki mitä kirjoitan
ei kuvaa tunteitani, sua oikeesti rakastan

jatketaan matkaamme,
mutta sinua kaipaan
kuule kulta,
sua nyt jo kaipaan
en aio kuolla,
jotta sinua voin muistella...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan viiltävä ja kaipaava hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot