hyvästi kulta

Runoilija Mooses

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kyynel
niin pieni, mutta niin huomattava
niin kevyt, mutta silti niin painava
niin neutraali, silti niin polttava

kyyneleeni eivät lopu
itken jälleen
yksin
jottei kukaan huomaisi

muistelen meitä
meidän rakkauttamme
meidän hetkiämme
kaikki poissa

ei ole jäljellä enää mitään
paitsi polttava tunne rinnassa
kuin palanen uupuisi
se jäi sinulle

ainakun näen sinut
muistan kaiken
muistan jokaisen suukkomme
jokaisen hetken
joita ei enää tule

En ole enää näkemässä
ensimmäistä hymyäsi
heti herättyäsi
kohdistettu minulle
rakkaudella
sinulta

Hyvästi kulta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot