Muurin harso

Runoilija talvitalvikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2021
Viimeksi paikalla: 5.9.2023 8:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojani voi lukea omaa rauhaa kaipaavan introvertin, lapsena ohitetun ja ulkopuolisuutta kokevan, mutta toisaalta elämän pienistä iloista nauttivan ja toivon kipinän näkevän naisen näkökulmasta. Kiitos kommenteista!
Suosittelen:
 
Tahto seisahtuu ikkunan pitsiverhoon
tunteenpalon viereen
tarvittaisiin voimaa taitoa ja tuntemusta
Bensa loppui ennen kuin tipahti
Verhon takana makeaa himoitseva mesiläinen
huoahtaa
Tietämättään pettyy voiman puutteeseen
Moottori on jo vanha, vanhana syntynyt
vanhanaikaisella teknologialla valmistettu
perinteisin menetelmin taottu
noita-akan loitsuin vahvistettu
Ladottiin kuorma aasin selkään hosuen
katkesivat pyörästä pinnat
Mesipistiäinen pelaa varman päälle
on luonto opettanut tavoille
perääntyy ja etsii suojan
Tahto ei enää tavoita sitä kasvoi muurin harsoon sammalta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot