hmm...

Runoilija pode93

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ootteko koskaan miettinyt mikä on elämän tarkoitus. onko sellaista no ei varmaakaan niin ne kaikki aina sanoo että ois mukama mutta olen tullut siihen tulokseen että ei.
tiiättekkö sen tunnen ku ei vaan enään jaksa. sellain tunne että nyt on tullut seinä vastaan. juu tiedän en tarkoita pahalla kirjoitan vaan mietteitä ylös. on tää elämä outoa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot