Anteeksi

Runoilija pode93

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 6.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anteeksi rakas että olen vaikea, ja pyydän hyväksy mut tälläisenä mikä olen. olen pahoillani kun olen huuhtanut sulle ja ollu mustasukkanen. Lupaan etten enää huua sulle ja mä todistan sen sulle. halusin vain kertoa sulle näillä sanoilla kuinka helvetin tärkeä sä olet mulle rakas. Sä oot se mun päivän säde sä oot se kuka nosti mut ylös sieltä helvetistä. Anteeksi että olen purkanut suhun mun pahaa oloa. Olen pahoillani ja haluan yrittää pitää tän meidän suhteen pystyssä. Kuhan jakssat auttaa mua ja tukea mua rakas.Eilen kävi mielessä laittaa narukaulaan mutta sä olit mun mieles niin en pystynyt koska rakkaus on suhun kohtaan tosi vahva. Toivon että voisit antaa mulle mun virheet anteeksi rakas. Muuten mulla ei ole mitään jäljellä. Tiedän elämä koittelee meitä kaikkia mutta minua se on liikaa. Tiedän kulta että olen heikko hermoinen mutta koittaisit jaksaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava tilitys

tän ku kohdehenkilölle täräytät käteen niin varmasti saat anteeksi hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot