Kevättuulen valssi

Runoilija intellektuelli

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.4.2021
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 0:39

Asuinpaikka: Lapua
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Keväinen tuuli sua aarteekseen luuli,
sut valssillaan vei mukanaan
Pihamme koivut ja malvat sen laulavan kuuli
oli aarteestaan niin onnessaan

Mi’ vastassa on, sitä tietää voi emme
Mutta uskon, siel’ ei kipua oo lain
Kun pyörteeseen pihamaalla joutuu lehtemme
Taas hymyilen sinut muistain

Jäi mieleeni naurusi, pilke silmäkulmain kirkas
Veljen rakkaus niin lämmin, niin hyvä
Vielä keväinen tuuli mun kuiskauksen kuuli;
On mun kaipuuni ikuinen, syvä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

syvä kaipaus läsnä -
hienoja kielikuviakin
Kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot