valheita vaan

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

sinä olet minun, mutta samalla olet toisen.
sinä haluat molemmat. Mutta et voi saada meitä molempia.
Me molemmat tiedämme. Emmekä alennu sellaiseen.
valehtelet ja käytät sanoja väärin, jottet joutuisi toista hylkäämään.
valheita valheiden perään, tiedätkö itsekkään mikä on totta ja mikä kuvitelmaa, sinun omaa haavemailmaa?

Selite: 
eräs jätkä haluaa kaiken ja paljon enemmän
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot