kaunis maalma

Runoilija Jensku86

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen rento tyyppi... En osaa vaan olla paikoillaan tekemättä yhtään mitään --> aina liikkeessä... Tutustun uusin ihmisiin helposti... hmm.. mitäs muuta...?!?!
 

Kun katsoin silmiisi,
näin niissä vain kaiken hyvän.
Ja paha maailma muuttui hyväksi.
Sinun kanssasi sain elämälleni merkityksen,
suuren merkityksen.
vaikken tuntenutkaan sinua,
minulla oli tunne, vahva tunne,
että tunnemme toisemme jo vuosien takaa.
Sinun kanssa oli hyvä ja ihana olla.
Näin ja tunsin että sinunkin oli hyvä olla.
Miksi halusit luopua tästä kaikesta.
Miksi halusit kauniin maailman näyttämään taas pahalta silmissäni?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kauniin runon olet kirjoittanut!
Kaikkea hyvää sinulle syntymäpäivänäsi!

Vetää sanattomaksi näin ihuna runo.
Kaunista, herkkää, totta.
Kerrassaan upea!

 

Käyttäjän kaikki runot