Power Cup

Runoilija Minzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kasvo i

romanssi me i s sä

Nyt rakkaus
 

Huutoja,
itkuja ja nauruja.
Haavoja
ja auringon polttamaa ihoa,
likaisia vaatteita
ja märkiä kenkiä,
kadonneita
reppuja,
paitoja,
lompakoita
ja maskotteja.
Välillä pelaajiakin.
Väsymys ja kuumuus,
sade ja kylmyys.
Pitkät päivät.

Kaikki lämmin vesi on käytetty,
pääsee kylmään suihkuun.
Jäätelöä ja huonoa oloa.
Kannustajia ja kannustettavia.

Selite: 
Ja seuraavana aamuna uudestaan. Siitä minä pidän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot