Eksyin

Runoilija Silent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olenko paha vai olenko hullu?
ehkä olen hieman molempia.
 


Olen eksynyt.
Eksynyt omaan maailmaani,
kadonnut tyhjyyteeni.

Jäljellä ovat vain kuoret.
Kuoret, joita luulin onneksi.

Tarkasti rakensin linnani.
Linnani, johon kuuluin vain minä
ja se mitä luulin elämäksi.

Selite: 
ei oikein onnistunut, täytyy varmaan ruveta taas kirjottelemaan enemmän. ehkä se vielä muistuu mieleen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot