muistatko?

Runoilija Silent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olenko paha vai olenko hullu?
ehkä olen hieman molempia.
 

Muistatko, kun oltiin yläasteella?
Oli meidän luokka ja meidän oma jengi.
Sillon oltiin tosi kovia ja poltettiin tupakkaa koulun nurkalla.

Muistatko, kun olit ihastunut?
Lällätin sulle tyttö sydän poika ja sä näytit mulle kieltä nauraen.

Muistatko, kun kirjoteltiin lappuja tunnilla?
Me inhottiin luokan tyttöjä ja kaikkia opettajia.
Luultiin varmaan, et maailma pysähtyy ilman meitä.

Muistatko, kun tuli uus tyttö?
Sä olit mustasukkanen ja suutuit mulle.
Onneks saatiin selvitettyä se.

Muistatko, kun mulla oli paha olla?
Sillon sä olit mun tukena.
Sulla oli paras olkapää.

Muistatko, kun käytiin keikoilla?
Humalluttiin kolmesta kaljasta ja laulettiin sitä samaa biisiä mitä aina lauletaan.
Me tosiaan luultiin olevamme jotain.
Ja kyllä me ollaankin, me ollaan me.

Kiitos kaikista kivoista muistoista ja ihanista hetkistä.

Niin ja muistatko sen viime viikonlopun?
Oltiin baarissa.
Joo, ei se haittaa.. en mäkään muista.

Selite: 
Nooralle.<br /> en saanu viime yönä nukuttua ja luin niitä meijän vihkoja ja tuli kamalasti muistoja mieleen. <br /> olet rakas(:
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin runon tunnelmasta ja runosta myöskin. Aivan ihanasti kirjoitettu!

kiva runonen..:) parhaat ystävät rokkaa. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot