Ne

Runoilija Silent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olenko paha vai olenko hullu?
ehkä olen hieman molempia.
 

Sairas mieli
terveessä ruumiissa.
Niin ne sanoo.

Niinhän ne kuvittelevat,
luulevat tietävänsä.
Mutta eivät tiedä mitään.

Kaivelevat olevinaan niin syvältä,
vaikka tuskin raapivat pintaa.
Ei ne oikeesti mitään tiedä.
Olettavat vaan aina.

Luulevat jo olevansa lähellä.
Erehtyvät.. Niin ne tekee aina.

Tie mun maailmaan on liian mutkikas niitten kuljettavaks.
Aina ne eksyy.
Nytkin ne on menossa väärään suuntaan.
Mut en mä viitti korjata.

Saavatpahan sitte ihmetellä,
ku pääsevät perille.

Selite: 
Hullunkin silmät kiiltävät joskus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm. Kyllä. Samanniminen runo kuin minulla, idea tosin eri. Saat runon kuulostamaan meidän terveyskeskuseltaxd
Mutta kun syvemmälle menee niin kyllä, MIKÄ HIENO IDEA ÄÄÄK :D
Kiitos :D
Ja kommentti ei ollu niin asiallinen ku ois voinu olla mutta pistän unenpuutteen piikkiin :D
Hienoa :;D

Pidin tästä.
Ihanan sarkastinen.
Kauniita lauserakenteita.

 

Käyttäjän kaikki runot