Uudistunutta

Runoilija Runoinen Mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2021
Viimeksi paikalla: 20.2.2023 6:55

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.12.1977

 

Uutterasti uinumista vartoivat vain viisastuneet veljet,

sivistyksen sanallisen synnyttämistä säntilliset sisaret.

Jokaisella jatkuvasti juuttuivat jäsenet jomottavaiset.

 

Talvi toi tauon tarpeellisen työhön sekä sävyn seuraavasta suvesta ihanasta,

kaikki kumppaneitaan tulevaan kevääseen kannustivat: etsitty ei uhrilammasta.

Opin ohjaaminen onnellisuuteen oli osoitus keon olemuksesta avoimemmasta.

 

Pystyivät päät painamaan petiin talveksi tuotteliaat työläiset,

muurahaisyhteiskunta yllätti yhteiskuvallaan itsekkäästi itseään ihailevat ihmiset.

Lauluun luotettavaan lopettivat muurahaisten lapset:

 

Muuttui muu maailma meidän mukanamme,

aikojen alusta alkoi aivoitustemme amme,

kehitys korkeuksia kohden kiritti kannustajanamme,

vallattomuus viisauden velmun viipyi vieraanamme.

Selite: 
Muurahaisrunojen viimeinen runo
cc

Kommentit

Älä koskaan sano "ei koskaan". Nythän näihin pääsi mukaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot