Mainittua I

Runoilija Runoinen Mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2021
Viimeksi paikalla: 20.2.2023 6:55

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.12.1977

 

Lempi lausumaan laumalle alkoi: ”Heinäkuu hitaasti hurmaa meidät,

uuden, uskottavan lempihallinnon luova luonti lujiittaa lähimetsät.

Pystymme palvelemaan paremmin pulanalaisia, etteivät peittyisi pettymykseen pesät.

 

Jatkamme jakaumatonta juoksentelua, jotta pääsisimme puusta pitkään.

Heräsimme tajuttomaan tilanteeseemme toisaalta myöhään,

mutta teemme jo tulevaisuuden töitä tänään.”

 

Lempi lauseilla loimutti massaa muurahaisten mukautuvien:

Tulkaa työhön taakkoinenne, hyväksykää selitykset toisten saapuvien.

Hylätkää muuttumattomuutenne ja liittykää laumaan lukemattomien.

 

Olemme onnistuneet oikaisemaan olotilamme: saamme olla illat ilman ikävää,

päivistämme puuttuu pullea paniikki: tulevasta elämästämme ennustamme etevää.

Koisaamme kohta kylmän kauden, jotta jaksaisimme jakaa riemua räjähtävää.”

 

Lempi lauhkeana antoi katseensa levätä laumassa innostuneessa,

yrittäjyyden yhteiskunnassa kallisarvoisessa ja kehittämisestä kiinnostuneessa.

Hän pohdiskeli päässään seuraavaa puhettaan toimessaan ehostuneessa.

 

Lempi muuttui.

Selite: 
Lempi pitää ensimmäisen julkisen puheensa
cc

Kommentit

Lemmestä laulellaan, luritellaankin, loitsujesi luominen lumoaa lukijan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot