Hemmoteltua

Runoilija Runoinen Mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2021
Viimeksi paikalla: 20.2.2023 6:55

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.12.1977

 

Kaljukekekomuurahaisten kannattavassa kampaamossa kaikenlaiset koneet hurisivat,

ahersivat asiakkainaan muut mulittomat muurahaiset, joilta karvat suristen putosivat.

Oli tyydytetty tarpeet tienoon tuulisen: kampaajat tyytyväisinä tehtyä työtään tarkastivat.

 

Kitiinikuoret kiillotettiin kuntoon kaiken kokeneiden kunnostajien toimesta,

huoltajat hyvällä huumorilla huolehtivat asiakkaiden paremmasta puolesta.

Puunaajat parantavalla pälpätyksellään poistivat ajatukset huolesta.

 

Juorut jätettiin jäähylle jupisemaan; vain viisauksilla vaalittiin veljeslajeja,

touhukkaat työntekijät täydensivät tietojaan työstettävien tarpeista lukuisia tunteja.

Painamalla pehmeästi paatuneita pahkuroita puursi paikalla paikkojen parantaja.

 

Jatkuvan jonottamisen juurimat jalat janosivat harvinaisen hellää jalkahoitoa,

muurahaisten lautajalkojen lievityksessä löydettiin luovasti monenlaista muotoa.

Tuotiin tuiki tarpeellisiin terapioihin tuulahdus tervehdyttävää tahtoa.

 

Silmät säihkyviksi saatettiin sukkelaan: aineita annosteltiin ajatuksella,

kulmat kaunistuivat kokeneiden käsittelyssä: nautintoa näytettiin naurahduksella.

Kekomuurahaisia kohdeltiin keossa kunnioittavasti kehon kaunistuksella.
 

Kauneus muuttui.

Selite: 
Kukapa ei haluaisi nauttia ?
cc

Kommentit

Kyllä kukat, kaikki kulkevat keväiseen kauneuteen kilvoittelemaan <3 
Helmi 🤗
 

Käyttäjän kaikki runot