varastettu onni.

Runoilija ~Lasinsirpale~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vesi valui vieden pois
ajatukseni, tunteeni.
Pakkanen kylmäsi
vähäisetkin tajunnan rippeet.
Hän näki, etten ollut onnellinen.
Ei täällä, ei siellä.
Ei missään.
Vain pieni helpotuksen huokaus
piiloutuessani totuudelta.
Siltikin sydämeni
riippui hirsipuussa tuskissaan
Tietäen,
ettei peruutusvaihdetta entiseen ole.
Ja vain sinä tiesit,
Miten haluan aamiaiseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot