Tajunnan tuolla puolen

Runoilija RasmusNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 19:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viimeinen korppi lopetti ateriansa
ja lehahti lentoon
kuin elokuvissa ikään

Laiskoin siiveniskuin kohti
punertavaa taivaanrantaa

Hetkenä
jolloin suljin portin taakse lippaan
jossa unet
muutetaan todeksi
jossa asuu iättömyys
ja aika

Lukitsin portin ja annoin
avaimen suippokäpökäiselle
saatesanoin
"Ajatusten ulottumattomiin"

Luulen tietäväni,
että korppi hymyili mennessään

Vai irvistikö vain?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot