Femme fatale

Runoilija RasmusNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 19:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämän monitoimikoneessa
olet sitkistynyt

Vaivaantunut edelleen
kun sinusta puhutaan

Lepovuorosta peitteen alta
entistä ehompana kohonnut

Pitkällä haudutusajalla
sopivasti pehmennyt

Voideltuna
makealla elämällä
hunajaisin sanoin
siirappisinkin

Tänä päivänä
sinusta leipoisi kuivakakun
tiikerinraitoineen

Selite: 
Oodi kaikille kypsille naisille
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavia vertauksia käytit runossasi.

Herkullinen kunnianosoitus, hurmaava sellainen kera sanankäänteiden ja vertauskuvien. Hienoa!

Mahtavaa sanankäyttöä ja vertauskuvia tässä hyväntuulen luojassa!

Näinkin voi ihailun Naiseen
Runoilla, lopputulos lopulta
tyylikäs.

Sympaattista tekstiä, soveliaassa
muodossa, oikealle kohteelle.

Hyvän mielen Runo lämpimänä.

Hieno Runo.

kauniin hellästi kirjoitat.
rakastan kahta ensimmäistä säkeistöä :)

 

Käyttäjän kaikki runot