Kesäisyys

Runoilija RasmusNalle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2004
Viimeksi paikalla: 8.7.2016 19:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yö sataa yllemme
tuliperhosten tanssiessa.

Pitkin polkua viet minut
kädestä pitäen
kokemaan miltä kesä maistuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä!

Suloinen, kesäinen tunnelma.

Tosi Hieno.

Olipa kesäinen ja ihastuttava runo.

Kesäyö on kaunis, niin kuin runosikin.

Loistava. Lähtisin heti. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot