Kuningatar kesä

Runoilija merenneito

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2021
Viimeksi paikalla: 13.6.2022 16:25

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yhtä salakavalasti kuin syksykin, joka huuhtoo sateillaan pois kesän kevytmielisyydet, hiipi talvi jäädyttäen routakourallaan rippeetkin kesän jo ruskeista lehdistä, lopulta peittäen ne rauhallisella lumihunnulla.

Kunnes tulee kevät, joka suostuttelee talven levolliset hanget vihdoin sulamaan valollaan, laulamaan pulputtaen leskenlehtien ohi virtaavina puroina.

Kunnes vihdoin tulee kesä, auringon valtikkaa kantava jumalatar, jota koko kevään pinnan alla hautoneet vihreät kasvit sekä loisteliaat kukat nousevat palvomaan mullan alta.

Tulee kirkkaus, vaikkakin joskus pilvisten päivien rytmittämänä, mutta minä lupaan, että kesä tulee kirkkaampana kuin koskaan.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, odotellaan rauhassa vähän aikaa, niin kaikki on hyvin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot