Tee mulle haavoja

Runoilija merenneito

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2021
Viimeksi paikalla: 13.6.2022 16:25

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
käykö näin aina uudestaan? 
jään samaan ihmiseen polkemaan?

kun pienet hiertymät on parantuneet
jotka me kumpikin mulle oltiin aikaansaaneet

on aika palata takaisin
lisää haavoja sulta ottaisin
voisit tehdä niitä mulle taas sanoillasi
anna tulla vaan, itkisin mielelläni takiasi

ja saisin sen taas tuntea
että oon heikko ja paskana
mut hei, vastuu on kuulijalla
nieleskelisin sanoja
antaisin niiden upota
tältäkö rakkauden kuuluu tuntua?

kunnes sanat on tehneet työnsä
ja tajuan ettet oikeasti välitä
alkaa mulla jo olla ikävä

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sentään, ei pitäisi kaivata sellaista, jonka kanssa ei tule toimeen.
Mahtava teksti! Ei riitä sanat, mutta jotenki ymmärrän mitä tällä runolla tarkotat. Ihan huippu.
 

Käyttäjän kaikki runot