Auta minua

Runoilija superkewl

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Generations Ahead!
 

Siitä asti kun tunsin sinut
olet tullut päähäni
Saatan itkeä yön
ja nauraa päivän

Mutta rakkaani
näytät niin hyvältä
enkä halua tuhlata
aikaasi

Joten,
auta minua rakas
ja mene pois minusta

Selite: 
Avunpyyntö, jos tätä nyt sellaiseksikaan voi kutsua. Huomattavaa on se, että vaihteeksi taas iloisempi ja suorastaan purkkapopmaisempi tekele.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo kuulostaa kepeältä, mutta ei sitä ole, pikemminkin traaginen. tai tragikoominen tai jotakin.

"näytät niin hyvältä
enkä halua tuhlata
aikaasi"

jotenkin niin tuttu tunne tuo, kerta toisensa jälkeen. siispä - pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot