Arvoni

Runoilija Tuttava

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.1.2021
Viimeksi paikalla: 25.2.2021 11:13

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.10.1994

 
Nainen
Sinä olet arvoni kauneudesta ja rauhasta

Mies 
Sinä olet arvoni voimasta ja turvasta 
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Komeat arvot, muttta joskus ne voivat kääntyä päälaelleen?
Hyvä on olla perusasiat kohdallaan, joskus <3
Kyllä noista ihan hyvät perusarvot tulee 👍
 

Käyttäjän kaikki runot